Trainen tijdens lockdown

N.a.v. de mail die de SBN vandaag aan de verenigingen heeft gestuurd (zie onderstaande tekst), hebben wij als bestuur besloten om een ieder die wil, de mogelijkheid te bieden te blijven trainen. We zullen echter wel nog wat extra aanpassingen moeten door voeren om ook nu te voldoen aan de regels die hiervoor gelden. 

Wat houdt dit in?:

* Voor de jeugd tot 18 jaar blijven dezelfde regels gelden als voor de Lockdown.

* De aangepaste trainingstijden (voor de zondagmorgen) die nu al van kracht zijn, blijven gelden.

* Met ingang van de training van vanavond mag er alleen maar individueel getraind worden of max. in groepjes van twee personen. Daarbij hanteert men ten alle tijden de 1,5 mtr regel.

* Om te voldoen aan de regel “geen verkapte groepstraining” wordt er geen training geschreven door Quintin, maar traint men naar eigen inzicht.

* Er zal een looproute/richting worden aangegeven waaraan men zich dient te houden.

* Verder gelden alle regels m.b.t. het aankomen op het veld, in en uitlopen van fietsenhok etc. nog steeds zoals voor de Lockdown.

* Klonter niet samen op het veld, maar start direct met je eigen training en verlaat het veld als je klaar bent.

We zullen er alles aan doen als bestuur om jullie de mogelijkheid te geven te kunnen blijven trainen, maar we vragen daar ook jullie eigen inzet voor!!

Neem zelf de verantwoordelijkheid als je ziet dat er iets gebeurd wat niet de bedoeling is. Help elkaar eraan herinneren op het moment zelf en neem het niet mee naar huis.

En andersom: Glimlach en zeg sorry als je herinnerd wordt aan de regels en geniet verder van de training.

Lees hier de laatst update van de Survivalrunbond: CORONAVIRUS EN SURVIVALRUN

Met sportieve groet,

bestuur van JIT