a

Organisatie

Bestuur & Trainers

Frank Postma (Voorzitter)

Nadat ik op mijn 29e (pas) mijn eerste run in Gendringen gelopen heb en toen dacht dat ik toch maar eens moest trainen, ben ik lid geworden van Jan in `t Touw in 1996. De eerste paar jaar recreatief de halve afstand gelopen en daarna het RUC in. Ik keek geweldig op naar de TSC lopers van toen en dacht dat wil ik ook maar kan ik nooit volhouden. Toch maar eens een lange recreatieve run geprobeerd en dat ging wonderwel prima. Vanaf die tijd heb ik elk jaar in het TSC wedstrijdcircuit gelopen tot op heden. Alhoewel dat toch steeds wat meer moeite kost. Jan in `t Touw was in die beginjaren nog maar een klein cluppie. We hadden een nieuw bestuur nodig en heb me toen aangemeld als secretaris. Sinds die tijd zit ik al in het bestuur van JIT. Vorig jaar kwam de vacature vrij van voorzitter en hebben we een uitbreiding van het bestuur voorgesteld. Tijdens de jaarvergadering is er unaniem voor het nieuwe bestuur gestemd. We willen als bestuur flink doorpakken en de jeugd, wedstrijdvoorbereiding, ons trainingscomplex en de trainingen beter organiseren. Het gaat stapje voor stapje maar we krijgen het toch voor elkaar. Daarvoor wil ik me als voorzitter inzetten en als de tijd het toelaat met een drukke baan en thuisfront zo lang als het gaat nog de LSR blijven lopen.

Suzanne Wolsink-Liet (Secretaris)

Fanatiek survivalaar(ster), brandweervrouw en moeder! Sinds 2011 heeft het survivalvirus mij te pakken en dit is voor mij meteen de ultieme manier om fit te blijven voor mijn werk bij de brandweer. Zelf loop ik wedstrijden in de KSR en sinds mei 2017 vervul ik met veel plezier de rol van secretaris binnen JIT

Gert-Jan Vliem (Penningmeester)

Als ik mijn survivalschoenen aantrek, dan gaan ze voorlopig niet uit. Om reden dat het ‘wel de moeite waard’ moet zijn van het vuil maken van de schoenen, loop ik vrijwel alleen circuits met een lange afstand. Zo heb ik vanaf 1993 al menig TSC wedstrijd gelopen, heb ik beide Ultra Survival Runs meegedaan, en heb ik naast een derde plek ook de 24-uurs Adventure Race van Bronckhorst een keer op naam weten te zetten. Als enige Nederlander die tweemaal Nederlands Kampioen Apenhang is geworden, (zelfs één keer in Apenheul) ben ik in de zomer vooral actief als touwtrekker bij TTV Vorden, tot op het hoogste niveau. Aan al deze activiteiten meedoen lukt me natuurlijk alleen omdat ik van mijn gezin met 3 kinderen veel vrijheid krijg om te trainen en om aan wedstrijden mee te doen. Al begint dat laatste wel een beetje in de verdrukking te raken om ruimte te maken voor werkzaamheden voor de parcourscommissie en het organiseren van onze run.

Marloes Boersma (Lid-jeugdcommissie)

Jan Klumper (Lid-technische commissie)

Inmiddels al 25 jaar fanatiek survivalaar bij JIT. Ooit begonnen op het Hengelose Zand, een paar touwen in de bomen knopen, een uurtje trainen en daarna de boel weer afbreken om voor de volgende training de boel weer in de bomen te hangen. Hierna een poosje getraind op de crossbaan van de HALMAC in Halle, waar we weer telkens voor de training de hindernissen moesten op bouwen en na de training weer afbreken. Inmiddels hebben we een permanente locatie aan de Schovenweg in Zelhem met een grote variatie aan hindernissen voor de jeugd en de volwassenen. Na jaren RUC wedstrijden te hebben gelopen doe ik het wat wedstrijden betreft wat rustiger aan en loop af en toe nog een recreatieve run. Naast de survival mag ik ook graag een stukje fietsen op de ATB en af en toe een AR lopen.
Mijn taak bij JIT is het op orde houden van de hindenissen.

Survivalgroep Jan in ’t Touw