Ook volwassenen trainingen hervat!

In navolging van de jeugd trainingen zijn ook de trainingen voor de volwassenen weer gestart onder voorwaarde dat een ieder zich aan de regels houdt.

Hieronder staan een aantal belangrijke aandachtspunten, zowel voor de jeugd, de ouders/verzorgers, als de volwassen leden.  Iedereen dus svp even goed doorlezen, zodat we hopelijk over niet al te lange tijd allemaal weer ‘vrij’ kunnen trainen.

Training in coronatijd

Aansluitend op en rekening houdend met de landelijke regels om het trainen voor jeugdleden en volwassenen weer mogelijk te maken, geven we hier een aantal aandachtspunten om de trainingen bij Jan in ’t Touw zo veilig mogelijk in te vullen. Iedereen wordt verzocht om afstand te houden van elkaar, de hindernissen zullen hiervoor ook zo gebruikt worden dat dit mogelijk is. Als we samen de regels in acht nemen kan er fijn getraind worden! Let op jezelf en elkaar dan blijft iedereen gezond!

 

Brengen en halen

Kinderen die gebracht worden: afzetten bij de grote beuk/bankje ook daar weer ophalen. Geen volwassenen in het bos tijdens de jeugdtrainingen! Blijf ook in de auto Aanrijden vanaf de inrit bij de ijsbaan; weg rijden via de Terborgseweg

Trainingstijden aangepast

Er wordt op zondagmorgen met maximaal twee groepen tegelijk getraind, deze verdelen zich tussen de twee trainingsbossen op aanwijzing van de trainers.

Groep 4 (beginnersgroep) en groep 2 (gevorderde groep) trainen van 8:45-10:00 uur.

Groep 1(wedstrijdgroep) en groep 3 (basisgroep) trainen van 10:15-11:30 uur.

Volwassenen 11:45- 13:00 uur

Er is dus een kwartier tussen de trainingsgroepen. Na de training wordt iedereen verzocht gelijk te vertrekken. De trainers zullen aangeven welke route genomen dient te worden.

De jeugdgroep van de woensdagavond traint van 18.30 uur tot 19.30 uur. De volwassenen trainen van 19:45- 20:45 uur

Extra voorzieningen

Er wordt water en zeep neergezet om de handen te wassen.

Gebruik ook water in plaats van in de handen spugen of zand om de handen wat stroever te maken. Het gemakkelijkste kun je een bidon water meenemen en daarmee je bovenbenen nat maken, dan heb je altijd water bij de hand zonder van alles mee te slepen.

Thuis douchen!

Geen volwassenen in het bos tijdens de jeugdtraining

Een klein aantal leden traint tijdens de corona-periode op eigen initiatief in het trainingsbos. Aangezien hierbij de afstandsregels goed in acht worden gehouden, is dit geen punt (wel geheel op eigen risico).

LET WEL: tijdens de jeugdtrainingen is er GEEN TOEGANG voor VOLWASSENEN Hou daar rekening mee!

Bekijk ook even: SLIMMER CHILLEN  en  BASISREGELS VOOR IEDEREEN