Iedereen is weer schoon na de modderige trailrun, de bordjes en de lintjes zijn weer opgehaald dus is het nu tijd om te zien hoe lang iedereen er over gedaan heeft. Lees ook het verslag over de trailrun van Andre Bleumink Hier de uitslagen van de trailrun 21 km. 12 km.   5 km.

De route voor de trailrun van morgen is uitgezet; een prachtig parcours! Daginschrijving is nog mogelijk 21 km: start 12:00 - €15 12 km: start 12:30 - €11 5 km: start 13:10 - €3,50 Contante betaling, inschrijven voorafgaand aan je starttijd, en vanaf 11u. Locatie: Pokkershutte IJzevoorde. Tot morgen allemaal!

De startijden zijn bekend, let op, we starten in kleine groepen dus kijk hieronder hoe laat jij moet starten. 21 km 12 km   5 km Houd je van hardlopen in de natuur? Dan is deze trailrun echt iets voor jou! Waarom? - je komt op plekken waar je normaal gesproken niet mag lopen; - het wordt georganiseerd door Jan in 't touw - survival en die hebben de leukste vrijwilligers, die je enthousiast zullen aanmoedigen, ook als je er helemaal doorheen zit; - naderhand kun je douchen en gezellig napraten in de Pokkershutte. Ik weet zeker dat er iets warms te eten en te drinken is; - Je zult echt trots zijn op jezelf en met een heel goed gevoel naar huis gaan; - heb je nooit eerder een trail run gelopen, reken dan op onverharde ondergrond en grote kans op natte voeten. Het is overigens geen Survivalrun want je hoeft niet te klimmen. Voor inschrijven is niet meer mogelijk, alleen dag inschrijving.