Deze film (You Tube) is gemaakt door Else Mombarg, studente van Graphic design ArtEZ Arnhem. Het geeft een beeld achter de schermen van een survivalvereniging met o.a. het veilig houden van hindernissen en we krijgen een inkijkje bij een survivaltraining. Else bedankt voor het beschikbaar stellen van de film!

De BSR is een nieuw klassement dat de verbinding moet gaan vormen tussen de recreatieve runs en de licentiewedstrijden. De BSR zal wat betreft afstand gelijk zijn aan de KSR, maar zal laagdrempeliger zijn op de hindernissen. Het is een deels gesloten klassement, maar met mogelijkheden om in en uit te stromen binnen een lopend seizoen.

Afgelopen zaterdag hebben we weer een bouw- en reparatie dag gehad bij JiT. Het grootste terugkerende probleem bij de hindernissen in ons bos is het ingroeien van de touwen in de bomen. Met enige regelmaat moeten de touwen verwijderd worden en weer opnieuw geknoopt worden. Daarnaast zijn door de droogte de afgelopen jaren meerdere bomen afgestorven en moesten er enkele hindernissen op een andere plek weer opgebouwd worden. Nu zijn er bij JiT altijd wel een paar creatievelingen die dat wel toevertrouwd is en heeft de jeugd weer een nieuwe uitdaging. (Ps de erwtensoep smaakte ook op 1,5 meter afstand prima!)

Beste sportieve deelnemer,   Vorig jaar ging de survivalrun van Zelhem op het laatste moment niet door i.v.m. Corona. Ook dit jaar kunnen wij de run niet organiseren, vanwege alle opgelegde maatregelen en voorschriften rondom het virus. Dat vinden wij heel jammer, maar wij richten ons vol goede moed op volgend jaar. De nieuwe datum van de Survivalrun Zelhem is 13 maart 2022. Omdat jij was ingeschreven voor de run van 2020, krijg je deze mail. Wij willen je op deze manier laten weten, wat we hebben besloten binnen het bestuur van Jan in ’t Touw in samenspraak met de survivalbond. De inschrijving van deelname aan de run van 2020 vervalt. Dat betekent, dat je je voor de run van 2022 opnieuw moet inschrijven via onze website of via de wedstrijdkalender van de survivalrunbond. De inschrijving zal opengaan rond december 2021. Er is geen restitutie mogelijk van het inschrijfgeld van 2020. Om dit leed wat te verzachten, bieden wij je een gratis survivalclinic aan op onze trainingslocatie. De datum hiervoor wordt t.z.t. nader bepaald, maar die zal in januari of februari zijn. Vlak voor de run, krijg je dus de mogelijkheid om een keer gratis te komen trainen en technieken te leren. Als je