Dag allemaal,

Vanwege aanscherpingen van de Corona maatregelen is het nu niet toegestaan om op de woensdagavond bij JIT te trainen. Deze training komt dus per direct te vervallen tot nader bericht.
Mocht je graag een ander moment overdag gebruik willen maken van de trainingslocatie, doe dit dan iig minimaal met z'n tweeën.
D.m.v. een brief zullen we de directe buurt op de hoogte brengen van het feit dat er wat meer activiteit van de leden zal zijn buiten de gestelde trainingstijden.

De Slangenburg trailrun staat dit jaar gepland op zaterdag 11 december. De start locatie is zoals gebruikelijk De Pokkershutte in IJzevoorde, adres: Loordijk 12, 7004 HT Doetinchem . De route loop net als eerdere jaren door de bossen van de Slangenburg. Nieuw dit jaar is de 5 km afstand, speciaal voor de jeugd!

Vandaag met een heel aantal leden van JiT een nieuwe jeugd combi gebouwd. De wens voor een nieuwe jeugdhindernis lag al een hele poos op het schap. Het ontwerp, in de vorm van een hexagoon is van Rober, jeugd trainer bij JiT  Het bouwen verliep voorspoedig en in de loop van de middag was de nieuwe hindernis gereed.  Ook de hindernis combi op de IJsbaan is uitgebreid met een jeugdcombi, alles dus op maximaal 2,5 meter hoogte. De jeugd kan morgen dus hun kunsten uitproberen op de nieuwe hindernissen.

Deze film (You Tube) is gemaakt door Else Mombarg, studente van Graphic design ArtEZ Arnhem. Het geeft een beeld achter de schermen van een survivalvereniging met o.a. het veilig houden van hindernissen en we krijgen een inkijkje bij een survivaltraining. Else bedankt voor het beschikbaar stellen van de film!