Zoals beloofd een update na de persconferentie van gisteravond. De twee weken zijn vanavond na 23.30 u officieel voorbij en hoe nu verder?! We staan allemaal weer te popelen om te beginnen met trainen en als bestuur hebben we het idee dat dit ook weer moet kunnen. Echter wel op een andere manier dan voor deze twee weken! Ook nu hebben we een aantal belangrijke punten waar we ons als vereniging aan moeten gaan houden om ervoor te zorgen dat we weer kunnen trainen, maar ook dat iedereen zich veilig moet kunnen voelen tijdens de trainingen!

Dag allemaal,

Wel of niet trainen? De vraag die ons momenteel allemaal bezig houdt.
Als bestuur hebben we ons hier de afgelopen dagen over gebogen en we kunnen jullie verzekeren dat het geen makkelijke vraag is geweest. Wat mag wel en wat mag niet, maar misschien nog wel veel belangrijker, wat vinden we maatschappelijk nog verantwoord.

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond zijn ook wij als vereniging weer genoodzaakt om per direct wat aanpassingen in te voeren in de trainingen. Zowel voor de jeugd als de volwassenen.
Dit gaat er als volgt uit zien:
Jeugd: 
* De trainingstijden blijven ongewijzigd.
* Ouders zetten hun kinderen af aan de weg en halen ze daar aan het eind van de training ook weer op en mogen dus niet mee het terrein op. De trainers zullen de jeugd opvangen.
* Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen trainen en hoeven onderling geen 1,5 mtr afstand te houden.
* Kinderen met klachten blijven thuis.

Met het plaatsen van de verlichting, verzorgd door Jarno Koeleman, en met behulp van de hoogwerker van Eeftink-Rensing  is de hindernisbaan op de ijsbaan gereed voor gebruik. Super blij met deze nieuwe aanwinst. En het graven van de kabel als warming-up geprogrammeerd voor de leden van JIT. Tot de blaren er op staan!