Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond zijn ook wij als vereniging weer genoodzaakt om per direct wat aanpassingen in te voeren in de trainingen. Zowel voor de jeugd als de volwassenen.
Dit gaat er als volgt uit zien:
Jeugd: 
* De trainingstijden blijven ongewijzigd.
* Ouders zetten hun kinderen af aan de weg en halen ze daar aan het eind van de training ook weer op en mogen dus niet mee het terrein op. De trainers zullen de jeugd opvangen.
* Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen trainen en hoeven onderling geen 1,5 mtr afstand te houden.
* Kinderen met klachten blijven thuis.

Met het plaatsen van de verlichting, verzorgd door Jarno Koeleman, en met behulp van de hoogwerker van Eeftink-Rensing  is de hindernisbaan op de ijsbaan gereed voor gebruik. Super blij met deze nieuwe aanwinst. En het graven van de kabel als warming-up geprogrammeerd voor de leden van JIT. Tot de blaren er op staan!

Vanaf 31 augustus gaan de binnen sport accommodaties in Doetinchem weer open. Dit geldt natuurlijk ook voor de Pokkershutte en dat houdt voor ons in dat wij weer gebruik mogen maken van de kantine en de douche gelegenheden. In verband met de maatregelen rond Corona heeft gemeente Doetinchem een PROTOCOL opgesteld voor het gebruik van de binnensport accommodaties. Om drukte te vermijden is het de bedoeling dat de senioren zoveel mogelijk starten (09:00 uur) vanaf de Pokkershutte. Gezamenlijke warming-up vanaf de start zodat de training bij aankomst bij het trainings-bos gelijk kan starten. Op deze wijze kan de drukte bij aankomst van de jeugd vermeden worden!