Jan in ’t Touwrun 12 maart 2023

De touwen zijn weer losgeknoopt, de balken zijn weer uit de bomen gehaald en alles ligt weer in de opslag.

Maar dat zal jou niet interesseren, jij wil weten hoe snel je gelopen hebt of hoe lang je genoten hebt van onze run.

Hierbij de voorlopige uitslagen van de JiT run Voorlopige uitslagen JiT run 2023

Natuurlijk zijn er ook foto’s gemaakt van de run:

Fotograaf Eddy Boerman 

Fotograaf Radio Ideaal

Fotograaf Eddy Masselink

Fotograaf Achterhoekfoto

Fotograaf Peter van Amersfoort

Fotografe Gabrielle

Zaterdag werden de clubkampioenschappen van JiT gehouden, hier zijn natuurlijk ook foto’s van.

De foto’s zijn gemaakt door onze huisfotograaf Fred Geluk.

Clubkampioenschappen Jeugd en Senioren

Op de pagina Foto’s zijn nog meer afbeeldingen te zien van de clubkampioenschappen van JiT, de foto’s zijn gemaakt door Ilse Rietberg.

Bewegende beelden zijn natuurlijk nog mooier, bekijk HIER het filmpje van de clubkampioenschappen en met name de strijd tussen Peter en Jochem.

Het filmpje is gemaakt door Jelle te Stroet!

 

Q&A

Wat kost de deelname aan de survivalrun van Zelhem?
Voor de korte afstand (6 km) bedraagt de voorinschrijving  € 12,- per persoon
Voor de lange afstand (8 km) bedraagt de voorinschrijving  € 14,-per persoon
Bij inschrijven NA 15 februari betaal je € 5,- extra. Schrijf dus tijdig in.

 

Geen lid van de survivalrunbond?
Geen probleem. Onze 6 km run houden we met name voor de beginnende survivelaars. Velen hiervan zijn nog geen lid van de survivalrunbond, en betalen vanwege de verzekering eenmalig een extra bedrag van €5,- voor een dag lidmaatschap. Word je in de loop van het jaar lid van de survivalrunbond, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschap.

Kan ik ook op de wedstrijddag nog inschrijven?
Ook op de wedstrijddag zelf kun je nog inschrijven. Je betaalt dan € 5,- meer dan bij de voorinschrijving, en je bent voor je starttijd afhankelijk van de ruimte in de startlijst.

Kan ik tegelijk met een vriend of vriendin starten?
Ja, wanneer je met één of meerdere personen tegelijk wilt starten (op dezelfde afstand), dan kun je dat bij “opmerkingen” aangeven. Je maakt het ons gemakkelijk door alle personen die bij elkaar horen, zo kort mogelijk na elkaar op te geven. Ook wanneer je met een grotere groep, bijvoorbeeld met jouw club, tegelijk wilt starten kun je de naam van je club in dit vak vermelden.

Wanneer weten we de starttijd?
Uiterlijk een week voor de survivalrun kun je via deze site de starttijden zien. Omdat we tijdens de survivalrun opstoppingen willen voorkomen, dien je je aan deze starttijd te houden. We bieden met de mogelijkheid van het samen starten heel veel ruimte om aan al je startwensen te voldoen, en houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Ook met de verzoeken voor vroeg of juist laat starten proberen we in te passen.

Hoe laat melden op de wedstrijddag?
Wanneer je ongeveer een uur voor jouw starttijd aanwezig bent, heb je voldoende tijd om je aan te melden, om te kleden, de locatie te verkennen, en je op te warmen voor de run.

Waar parkeren?
De parkeergelegenheid is in een weiland nabij de kern van IJzevoorde, op ca 5 minuten lopen. Help ons de overlast voor de bewoners te beperken door de aanwijzingen op de borden en van de parkeerwachters op te volgen en houd de doorgaande weg vrij voor de bewoners en de hulpdiensten.

Is er kleed- en douchegelegenheid?
In onze star locatie, De Pokkershutte,  zijn toiletten, kleedruimtes voor dames en heren, alsmede een (gegarandeerd) warme douche voor iedereen aanwezig. De sporttas kun je opslaan in de aangrenzende gymzaal.

Kan er iemand mee fietsen?
We hebben een route die zoveel mogelijk aansluit bij het parcours, zodat jouw verrichtingen bij de hindernissen goed zijn te volgen. Meefietsen op het parcours zelf is niet toegestaan omdat dan andere deelnemers onnodig gehinderd worden.

Is er drinken voor onderweg?
Ongeveer halverwege het parcours staat de drankpost met water en ranja om de dorst te lessen. Maak daar gebruik van.

Succes met de voorbereiding, en tot de 12e!

Jan in ’t Touw.