Nieuwe datum Survivalrun Zelhem: 13 maart 2022

Beste sportieve deelnemer,

 

Vorig jaar ging de survivalrun van Zelhem op het laatste moment niet door i.v.m. Corona. Ook dit jaar kunnen wij de run niet organiseren, vanwege alle opgelegde maatregelen en voorschriften rondom het virus. Dat vinden wij heel jammer, maar wij richten ons vol goede moed op volgend jaar.

De nieuwe datum van de Survivalrun Zelhem is 13 maart 2022.

Omdat jij was ingeschreven voor de run van 2020, krijg je deze mail. Wij willen je op deze manier laten weten, wat we hebben besloten binnen het bestuur van Jan in ’t Touw in samenspraak met de survivalbond.

  1. De inschrijving van deelname aan de run van 2020 vervalt. Dat betekent, dat je je voor de run van 2022 opnieuw moet inschrijven via onze website of via de wedstrijdkalender van de survivalrunbond. De inschrijving zal opengaan rond december 2021. Er is geen restitutie mogelijk van het inschrijfgeld van 2020.
  2. Om dit leed wat te verzachten, bieden wij je een gratis survivalclinic aan op onze trainingslocatie. De datum hiervoor wordt t.z.t. nader bepaald, maar die zal in januari of februari zijn. Vlak voor de run, krijg je dus de mogelijkheid om een keer gratis te komen trainen en technieken te leren. Als je dit wilt, dan kun je mailen naar info@janinttouw.nl. Ook voor vragen of opmerkingen kun je dit mailadres gebruiken.

Wij hopen, dat je gezond bent en blijft en dat je genoeg tijd en motivatie hebt om sportief bezig te blijven. Wij zouden het ontzettend leuk vinden om jou in 2022 te mogen begroeten bij onze survivalrun en bij onze clinic. Wij gaan er straks weer een mooi en gezellig evenement van maken samen!

 

Graag tot volgend jaar!

Met sportieve groet,

Survivalvereniging Jan in ’t Touw Zelhem