a

Locatie & Trainingstijden

Bekijk hier het laatste nieuws en wedstrijduitslagen

De bestuursleden van Jan in ‘t touw, zijn net als de overige leden van de club, actieve deelnemers aan Survivalwedstrijden.

Lees hier het laatste survivalnieuws en bekijk de meest actuele wedstrijdkalender

Heb je een paar keer meegetraind en spreekt de club en de survivalsport je aan? Word dan lid!

Verschillende manieren om onze locatie in de Zelhemse bossen te vinden

Neem even de tijd om de regels en gewoonten van Survivalvereniging Jan in ’t Touw door te lezen.

Onze trainingslocatie

Onze huidige trainingslocatie ligt aan de Schovenweg in Zelhem dichtbij de grens met Doetinchem. We kunnen hier gebruik maken van twee percelen bos ter grootte van ongeveer 4 ha. Op het veld en aan de rand van het bos staan lichtmasten zodat we ook in de winter door kunnen trainen. Doordat er telkens weer nieuwe hindernissen worden bijgebouwd hangen er nu ruim 100 hindernissen op onze huidige trainingslocatie. Jaarlijks vindt er een keuring plaats door de parcourscommissie van de SBN, zodat de veiligheid en de deugdelijkheid van de hindernissen gewaarborgd zijn.

Parkeergelegenheid en doorstroming

Met de buurt zijn er afspraken gemaakt over het parkeren van de auto's langs de Schovenweg, dit om overlast en hinder voor de buren te voorkomen.
Alleen de groenstrook/berm tegen JIT bos, rechterzijde Schovenweg vanaf ijsbaan uit gezien, tot aan bankje op kruising mag gebruikt worden om te parkeren.
Rijrichting is via zijde ijsbaan de Schovenweg op en via Schovenweg naar Terborgseweg weer wegrijden. Denk bij parkeren aan dat de doorgang ten allen tijde vrij moet blijven voor overig verkeer en hulpdiensten.

Trainingstijden

We trainen in clubverband twee keer per week, op woensdagavond en op de zondagmorgen. Woensdag wordt er getraind van 19.30 uur tot 21.00 uur en ligt de nadruk op interval. Zondag wordt er getraind van 09.00 uur tot 11.00 uur en ligt de nadruk op duur met veelal combinatie hindernissen. De jeugd traint op zondagmorgen van 09.15 uur tot 10.15 uur.

Wat leden zeggen.

"Volharding kan falen omzetten in een ongekende prestatie."

Matt Biondi

Wat leden zeggen

Creativity is seeing what others see and thinking what no one else has ever thought.

Albert Einstein

Wat leden zeggen

Je kunt je overal aan ergeren...... Maar dat hoeft niet!

Mindful Run