JIT Ladiesnight in het Regelinkbosje

Er werd al heel lang over gesproken, iedere training op de zondagochtend weer. Na de warming-up en een aantal hindernissen, komen we steevast bij het horizontale net in het Regelinkbosje terecht. Via de apenhang erin, de swingover en daarna rusten we vaak even uit op het net. Al liggend kwamen de ideeën; “de volgende keer kunnen we wel een picknickmandje meenemen…, je kunt hier lekker liggen…, wijntje erbij… we kunnen wel een kampvuurtje maken en een nachtje op het net blijven slapen…”.

Na twee jaar fantaseren, moest het er eens van komen; een Ladiesnight (bekijk hier de foto’s) op het net in het Regelinkbosje! Afgelopen zaterdag 1 augustus, een heerlijk warme en zonnige dag, hebben we (Madeleine, Jolanda, Katja, Wendy, Nikki, Anne, Suzanne en Kirstin) ons verzameld bij de familie Regelink/Wissink in de tuin. Nadat iedereen er was, zijn we het bosje in gegaan. Met de koelboxen, tassen en kleden op de rug klommen wij (doorgewinterde) survivaldames met alle gemak het net op. Iedereen had lekkere hapjes en drankjes mee. De kleden hebben we uitgespreid en al heerlijk liggend hebben we eindelijk kunnen doen wat we al heel lang wilden; relaxen met een hapje en een drankje op het net.

Toen na een tijd de afdrukken van het net in onze billen stond, besloten we ons te verplaatsen naar de plek waar we een kampvuur konden maken. Met haar magnesiumstick en onder het toeziend oog van Suzanne, had Katja het vuur binnen no-time aan. Ondertussen werden de zelfgemaakte, salades, quiches en taarten klaar gezet. De vlammen zaten er al snel goed in. Het deeg werd om de stokken gedaan en na een tijdje hadden we knapperige broodjes en zaten we heerlijk te eten, drinken en kletsen. Het vragenspel van Madeleine zorgde voor leuke gesprekken en verhalen. Het was een erg gezellige avond. De eerste Ladiesnight is geslaagd! Op naar een overnachting op het net…?

Familie Regelink en Wissink heel erg bedankt voor de gastvrijheid en Jurgen bedankt voor het klaar zetten van de spullen!

KIrstin van Houts