Survivalrun Zelhem

Jan in ‘t Touwrun 2020 Afgelast!

Aan alle deelnemers van de Survivalrun in Zelhem,
Zoals je wellicht in de nieuwsberichten hebt gehoord, moeten ook wij navolging geven aan de maatregelen in verband met het Corona virus en onze run voor aanstaande zondag afgelasten. Om de gezondheidsrisico’s te beperken zijn activiteiten waar meer dan 100 mensen bij elkaar komen t/m 31 maart verboden.

Een enorme tegenvaller voor ons als organisatie, maar ook voor jou als deelnemer. Want dit betekent dat je niet mee kunt doen.
Iedereen heeft zich er op zijn eigen manier op voorbereid, en nu kan het op het laatste moment niet door gaan.
In het mooie gebied waar wij de run organiseren, is het qua vergunningen geen optie om alles een paar weken uit te stellen. We hebben daarom besloten om alle inschrijvingen, dus ook die van jou, door te schuiven naar onze run van volgend jaar, op zondag 14 maart 2021. Noteer deze datum vast in je agenda.
Er kan zich intussen natuurlijk van alles voordoen, maar hopelijk krijgen we dan wel gewoon toestemming om de run door te laten gaan.
Het (gedeeltelijk) terugstorten van inschrijfgelden is qua organisatie geen optie; daarvoor hebben we al teveel kosten gemaakt die nu wel betaald moeten worden. (oa aanschaf shirts) die we volgend jaar gaan gebruiken
Wij gaan ervan uit dat je begrip hebt voor deze situatie, waar we met z’n allen mee geconfronteerd worden.
Hopelijk leiden alle inspanningen en maatregelen tot het indammen van het virus, want dat is het belangrijkste van alles.
Namens de organisatie van de Survivalrun Zelhem
Jan in ‘t Touw
Gert-Jan Vliem