Bouwdagen JiT run

Gisteren (29-02-2020) de derde bouwdag voor onze JiT run gehad. Ook deze dag viel het weer reuze mee en dankzij een groot aantal bouwers zijn we weer enorm opgeschoten met het bouwen van de hindernissen. Door de vele regen van de afgelopen dagen waren de weilanden op sommige plekken erg drassig en bleef er af en toe een auto (Gert-Jan en Jacco) steken in de modder, dit mocht echter de pret niet drukken en werd er daarna weer vrolijk verder geknoopt! Zie ook de FOTO’S van de hindernissen.

Inmiddels is de tweede bouwdag (22-02-2020) ook achter de rug en gelukkig was het weer beter dan er voorspeld werd en hebben we weer een heel aantal  hindernissen kunnen bouwen.

Afgelopen zaterdag (15-02-2020) was de eerste bouwdag voor de JiT run. Door de grote opkomst van de vrijwilligers hebben we een mooi begin kunnen maken met het bouwen van de hindernissen. Ook de leden van de Scouting kwamen een kijkje nemen en hebben een paar hindernissen uitgeprobeerd, dat viel ze behoorlijk tegen maar werden toch wel enthousiast toen ze de diversiteit aan hindernissen zagen.