Aanpassingen training m.b.t. corona

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond zijn ook wij als vereniging weer genoodzaakt om per direct wat aanpassingen in te voeren in de trainingen. Zowel voor de jeugd als de volwassenen.
Dit gaat er als volgt uit zien:
Jeugd: 
* De trainingstijden blijven ongewijzigd.
* Ouders zetten hun kinderen af aan de weg en halen ze daar aan het eind van de training ook weer op en mogen dus niet mee het terrein op. De trainers zullen de jeugd opvangen.
* Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen trainen en hoeven onderling geen 1,5 mtr afstand te houden.
* Kinderen met klachten blijven thuis.

Volwassenen:
* De trainingstijden blijven ongewijzigd.
* We houden allemaal minimaal 1,5 mtr afstand van elkaar.
* We lopen via de zij ingang (aan het zandpad) het bos in en via de zandweg, om bos 1, van het trainingsveld het terrein af.
* Éénrichtingsverkeer geldt ook voor het ophangen van de jassen onder het afdak! Voor er aan in, achter er aan uit. En blijf er niet hangen, geef elkaar daar de ruimte.
* Ontsmet je handen voor en na de training, middel zal klaar staan.
* Op het trainingsveld proberen we groepen van vier te maken (met 1,5 mtr afstand onderling) en de groepen houden onderling grotere afstand.
* In deze groepen zal ook getraind worden tijdens de training.
* Er wordt niet geruild van groep tijdens de training.
* Plaats dan ook je bidon strategisch verdeeld over de picknicktafels als groepje van vier.
* Spuug niet in je handen voor grip!
* Volg ten allen tijden de aanwijzingen op van de trainer.
* Op zondagmorgen wordt er volgens hetzelfde principe (groepjes van vier) verzameld bij de Pokkershutte of op het veld. De groepen houden onderling grotere afstand tijdens het warmlopen van en naar het trainingsveld. Binnen de groepjes geldt ook dan min. 1,5 mtr afstand van elkaar.
* Na de training wordt er thuis gedoucht en koffie gedronken en niet gezamenlijk bij de Pokkershutte of op het trainingsveld.
* Mensen met klachten blijven thuis.
Om samen te kunnen blijven trainen en niet verplicht thuis te moeten blijven, zullen we ook samen de regels moeten opvolgen. Attendeer elkaar erop als je ziet dat het mis gaat.
Heb je nog vragen en of opmerkingen, dan kun je deze altijd stellen bij de trainers tijdens de training of aan het bestuur via dit mailadres.
Voor nu, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.
Met sportieve groet,
Bestuur JIT