Aangescherpte Coronamaatregelen

Dag allemaal,

Wel of niet trainen? De vraag die ons momenteel allemaal bezig houdt.
Als bestuur hebben we ons hier de afgelopen dagen over gebogen en we kunnen jullie verzekeren dat het geen makkelijke vraag is geweest. Wat mag wel en wat mag niet, maar misschien nog wel veel belangrijker, wat vinden we maatschappelijk nog verantwoord.

N.a.v. die laatste vraag hebben we als bestuur het volgende besloten:
* Per direct komen alle trainingen voor de volwassen t/m 18 november te vervallen.
 
* De jeugd tot 18 jaar mag blijven trainen met inachtneming van de regels zoals die tot nu toe gelden.
We zien jullie enorme drive om te willen trainen en de bereidheid om jullie aan te passen aan de maatregelen en daar hebben we als bestuur enorme waardering voor. Maar we voelen ons genoodzaakt voor onze omgeving, de buurt en de leden zelf om ook ons steentje bij te dragen en het risico zoveel als mogelijk te beperken.
Deze twee weken zullen wij als bestuur gebruiken om voor de volwassenen een plan van aanpak te maken in overleg met de trainer, zodat we na die twee weken goed voorbereid zijn en de trainingen kunnen hervatten.
Wat we jullie nog wel op het hart willen drukken is het volgende:
* Training op het JIT terrein is in deze twee weken volledig op eigen risico en de SBN zal ongevallen niet dekken!
* Ook zal de vereniging op geen enkele wijze verantwoording dragen voor het toch individueel trainen op de JIT trainingslocatie.
We houden jullie op de hoogte als er iets veranderd en laten we hopen dat we na 18 november de touwen weer in kunnen samen!
Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via deze weg of via de app groep.
Met sportieve groet,
Het JIT bestuur.